Despre cum a fost la a doua clacă de chirpici, cu care am construit casa noastră, au povestit mulți și se va mai povesti mult timp de acum încolo.

? Acest clip a fost prezentat in premieră la “Bienala Națională de Arhitectură 2021”, secțiunea “Școli de vară, tabere de creație”, eveniment organizat de Uniunea Arhitectilor din Romania.

? Mulțumirile merg către toți cei ce au participat atât la clăci cât și la “Școala de vară de la Jurilovca” dar și către cei ce s-au implicat în organizarea acestora.

? Evenimentele s-au desfășurat în cadrul proiectului „Școala de vară de la Jurilovca” implementat de Asociația Lipovenesc, în parteneriat cu Asociația ARCHÉ, Mara Teodora Catargiu, Asociaţia ARA [Arhitectură. Restaurare. Arheologie] și Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu, cofinanțat de Ordinul Arhitecților din România Filiala București prin timbrul de arhitectură, cât și de Fundatia Printul de Wales Romania.

Am incercat sa gasim cuvintele potrivite pentru a le multumi celor ce au participat la claca de chirpici de la Jurilovca.

Nu am reusit.

Un simplu multumesc ar fi prea putin. Cel mai tanar participant avea 3 ani iar cel mai in varsta 75 ani.

? O productie: Lipovenesc

? Operatori: Doru Iacovescu & Iulian Monea

? Editor si montaj: Marian Sterea

Ne puteti urmari cautand simplu, Lipovenesc, atat pe instagram cat si pe facebook.